Lasku

Myyntilaskutus on yrityksien raskain ja usein huonoimmin hoidettu rutiini. Omia ostolaskutietoja hyödyntämällä yritys helpottaa ja nopeuttaa oleellisesti myyntilaskutustaan ja projektivalvontaa.

LVISNetin kautta yritys saa tukkujen sähköiset ostolaskut suoraan omaan yritysohjelmaan. Laskut välitetään standardilla OVT-yhteydellä, mikä varmistaa rivi- ja viitetietojen välittymisen oikein yritysohjelmaan. Laskujen rivitiedot välittyvät automaattisesti työnumeron mukaan yritysohjelman lähetteille, laskutukseen ja projektivalvontaan ilman tarvikerivien käsinkirjausta. Sähköiset ostolaskut saapuvat yritysohjelman ostoreskontraan ja ovat ohjattavissa helposti kirjanpitoon ja pankkiin maksuun ilman käsinkirjauksia.

LVISNet välittää sähköiset laskut myös niin sanotusti monijakeluna. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen on mahdollisuus vastaanottaa laskut kahteen eri paikkaan - OVT-muotoiset ostolaskut yritysohjelmaan ja tarpeen mukaan ostolaskut verkkolaskuina esimerkiksi yrityksen kirjanpito-ohjelmaan.